top of page

ons. 22. jun.

|

KoncertKirken

BAROKKE DRUKVISER

ØL&BAROK

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BAROKKE DRUKVISER

Tid og sted

22. jun. 2022 21.00

KoncertKirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København, Danmark

Om eventet

Som afslutning på årets festival har Stenbroens Barokdage sammensat et koncertprogram spækket med barokke drukviser der løfter humøret, varmer sjælen og sideløbende sørger KoncertKirkens bar for lidt vådt til ganen i den lune sommernat.

Baren tilbyder en perlerække af specialøl som kan købes inden og under koncerten - og er du medlem af SBD’s forening gi’r vi den første omgang! Så kom og nyd et koldt krus øl til lyden af det elizabethanske natteliv: Drikkeviser, dansemusik og alehouse-stemning fra det 16. og 17. århundrede når det er allerbedst!

På programmet er den den svensk-dansk-amerikanske renæssancetrio som består af:

// Fredrik Bock, der udover at være mester i lut og ærkelut også har specialiseret sig i barokguitar. Fredrik er en uundværlig del af adskillige af Europas bedste barokensembler som blandt andre Concerto Copenhagen, Barokksolisterne, Theatre of Voices og Atalante med flere.

// Gilbert Martinez, cembalist, der har medvirket i adskillige operaer i USA, og her i Danmark bl.a. er fast cembalist i Copenhagen Soloists.

// Sangsolist Anna Wierød har i mange år specialiseret sig i tidlig musik og har turneret Europa rundt for at bringe den Elizabethanske teatralske musik ud med renæssancebandet Pantagruel - hvilket har indkasseret hende strålende anmeldelser som fx. “...in einer Liga wie z.B. die große Emma Kirkby. Ein seltenes Ausnahmetalent”.

Sammen sætter de liv i Tudortidens swingende druksange og broadside ballads om liv, død, kærlighed og sex med komponister som John Dowland, William Byrd, Thomas Ravenscroft og Robert Johnson og tekster af blandt andre William Shakespeare og Francois Rabelais.

I cannot content me, to see the pot empty - so hostess be quicker and bring us more liquor! (fra broadside ballad “A health to all Good-Fellows”, cirka 1625)

Vi glæder os til at se en masse festglade barokfans til årets festivalafslutning!

Medvirkende:

Sopran: Anna Wierød Lut: Fredrik Bock Cembalo: Gilbert Martinez

Entré: 75 kr. Entré medlemmer: 50 kr. inkl. 1 gratis øl

Billetter

Pris

Antal

Total

 • SBD // BAROKKE DRUKVISER

  75,00 kr.

  +1,88 kr. Servicegebyr

  75,00 kr.

  +1,88 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

 • SBD // BAROKKE DRUKVISER Medl.

  50,00 kr.

  +1,25 kr. Servicegebyr

  Medlem af foreningen Inkl. en øl

  50,00 kr.

  +1,25 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

Eventinfo: Events
bottom of page