top of page

lør. 22. jun.

|

Unitarernes Hus

Ars Nova & Stenbroens Festivalkor

Oplev Giacomo Carissimi's oratorium "Jepthe" med Ars Nova og Stenbroens Festivalkor.

Ars Nova & Stenbroens Festivalkor
Ars Nova & Stenbroens Festivalkor

Tid og sted

22. jun. 2024, 17.00 – 18.00

Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København, Danmark

Om eventet

De frivillige sangere i Stenbroens Festivalkor optræder sammen med Ars Nova CPH!

Ars Nova er et danskbaseret, internationalt vokalensemble på 12 medlemmer, der har specialiseret sig i renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, som udføres med præcision og nerve. Ensemblet har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler og har igennem årene turneret i mere end 40 lande. Med koncerter i København og resten af Danmark og flere årlige turnéer verden over, er gruppen i dag mere efterspurgt end nogensinde. Bare i 2023 har ensemblet turneret i Norge, Sverige, Finland, USA og Hong Kong. Ars Nova blev grundlagt i 1979 af komponist og dirigent Bo Holten (som ledte sidste års Festival-kor på Stenbroens Barokdage) og har igennem årene udgivet en lang række anmelderroste indspilninger.

Sammen med Stenbroens Festivalkor vil Ars Nova bl.a. opføre Carrissimi's enestående oratorium "Jephta" med Ars Nova-sangerne som solister, ledsaget af en basso continuo-gruppe, bestående af bas, lut og orgel. 

Koncerten dirigeres af britiske Miles Lallemant, som, udover at være korsyngemester for Ars Nova, også synger en fremragende kontratenor og bl.a. har optrådt med Musica Ficta og Theater of Voices.

Medvirkende:

Ars Nova CPH

Stenbroens Festivalkor

Miles Lallement, musikalsk ledelse

Del dette event

bottom of page