top of page
IMG_4916_edited_edited.jpg

OM FESTIVALEN

Vores vision

BAROKMUSIK

Med Stenbroens Barokdage vil vi skabe koncerter hvor publikum kan nyde specialiseret musik af høj kvalitet i en afslappet atmosfære. Vi ønsker at udfordre rammerne for barokmusik og skabe koncerter i en moderne setting, som er med til at øge musikalsk diversitet i København. 
Festivalen bestræber sig på at engagere både etablerede musikalske navne og up-coming kunstnere, som ønsker at etablere sig på scenen, og vi håber at skabe rammerne for at nye musikalske samarbejder kan opstå.

LOKALMILJØ

Med Stenbroens Barokdage vil vi styrke lokalmiljøet i brokvartererne og skabe nye relationer og samarbejder. Vi ønsker at skabe en festival med en stærk tilknytning til lokalområdet, og som støtter op om lokale ildsjæle og initiativer. Med festivalen sætter vi fokus på bydelens særegenskaber og kvaliteter;
bydelens stemning, varemærker, farver, demografiske sammensætning m.m. spejles i festivalen og lokale initiativer inddrages direkte.

FÆLLESSKAB

Vi tror på at koncerter med sprudlende, forførende, fængslende barokmusik fremmer nye venskaber, styrker fællesskabsfølelsen og beriger publikums liv musikalsk og socialt. 
Med festivalens aktiviteter skaber vi rammerne for samtale; de udøvende kunstnere kommunikerer direkte til publikum gennem selve musikken og formidlingen af denne, og ved koncertreceptioner og arrangementer med fællesspisning, dannes bånd mellem publikum, musikere og arrangører. Fællesskabet føres videre i Foreningen Stenbroens Barokdage.

ARRANGØRERNE

IMG_4770_ny.png

"Jeg håber at vi med festivalen styrker lokalmiljøet i brokvarterene og samtidig giver flere mennesker mulighed for at forelske sig i barokmusikkens verden".

Nanna Varmer Ipsen

Anna portrætfoto.jpeg

"Vi skal arbejde på at bringe mere fokus på tidlig musik, udfra devisen "god musik er for alle". Folk skal føle sig trygge og velkomne og gå inspirerede fra koncerterne"

Anna Maria Antonius Wierød

bottom of page