top of page

søn. 19. jun.

|

København

KAFFESLABBERAS

J. S. BACH - "KAFFEKANTATEN"

Billetter sælges ikke
Se andre events
KAFFESLABBERAS
KAFFESLABBERAS

Tid og sted

19. jun. 2022, 13.30

København, Nørrebrogade 191, 2200 København, Danmark

Om eventet

Bach skrev aldrig en egentlig opera, men flere af hans finurlige kantater har så stærke karakterer og levende dialoger, at de alligevel læner sig tæt op ad operagenren.

Stenbroens Barokdage inviterer derfor til en udendørs koncertoplevelse, hvor vi skal opleve Bachs “Kaffekantate” i en scenisk version på åben gade, imens publikum får lov til at smage på de forbudte dråber.

Vi skal møde den gamle Hr. Slendrian som brokker sig over, at hans unge datter er hoppet med på den farlige nye dille: kaffedrikkeri. Hans datter Lise er dog overbevist om, at en god kop kaffe smager tusind gange dejligere end både vin og kys. Hr. Slendrian truer med alverdens forbud i håb om at kontrollere sin datter, men Lise lader sig hverken kue eller true. I arbejdet med det klassiske generationsdrama, har instruktør Selma Mongelard udtænkt endnu et lag til den kendte fortælling. For måske er det hverken mænd eller kaffe, Lise er ude efter…?

Kom forbi Sankt Stefans Kirkeplads søndag eftermiddag og lad dig friste af den farlige, forføreriske kaffe og nyd Bachs morsomme og folkekære ”Kaffekantate”. Operaen spiller klokken 13:30 og klokken 15:00.

Medvirkende:

Hr. Slendrian: Jakob Bloch Lise: Charlotte Haugaard Servitrice: Nanna Varmer Ipsen

Cembalo: Yngvild Vivja Haaland Ruud Violin: Louise Gorm Fløjte: Pernille Petersen

Instruktør: Selma Mongelard Dansk oversættelse: Jacob Beck

Entré: Gratis

Del dette event

bottom of page