top of page

tirs. 21. jun.

|

Sankt Johannes Kirke

MUSICA CŒLESTIS

- og venner fejrer SCHÜTZ 350 ÅR

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
MUSICA CŒLESTIS
MUSICA CŒLESTIS

Tid og sted

21. jun. 2022, 17.00

Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1A, 2200 København N, Danmark

Om eventet

2022 markerer dødsåret for komponisten Heinrich Schütz. 350 år er gået siden Schütz komponerede sine sidste toner, og alligevel lever hans musik videre i vores moderne tid. Stenbroens Barokdage har i denne sammenhæng fornøjelsen at præsentere en koncert med vokalduoen Musica Cœelestis, som netop specialiserer sig i tidlig musik.

I samarbejde med lutenist Fredrik Bock har duoen sammensat et program som demonstrerer en perlerække af Schütz’s kompositioner fra hans populære kirkelige vokalværker som Kleine geistliche Konzerte, Symphoniae Sacrae, Geistliche Concerte til hans finurlige, verdslige madrigaler. Schütz blev allerede i sin levetid betegnet som ”vor moderne musiks fader” og på hans gravsten står markeret: ”Århundredets mest fremragende musiker”.

I Danmark bryster vi os gerne af Schütz som ”vores komponist”. Han var nemlig af flere omgange ansat ved Christian den fjerdes hof og forestod blandt andet musikken til kongens bryllup, ligesom han har tilegnet flere af sine store værker til danske konger.

Glæd jer til en meditativ koncert med to stærke vokalprofiler fra den danske barokscene og lad jer begejstre over den musikalske urlyd der findes i den helt tidlige barokmusik.

Medvirkende:

Sopran: Anna Wierød Alt: Nanna Varmer Ipsen

Lut: Fredrik Bock

Entré: 50 kr. Entré medlemmer: Gratis

Billetter

 • SBD // Musica Cœlestis

  50,00 kr.
  +1,25 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • SBD // Musica Cœlestis // Medl

  Medlem af foreningen

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page