top of page

man. 13. jun.

|

Blågårdens Bibliotek

PETER PIRAT

- en barok sørøverhistorie! Gratis børnekoncert med efterfølgende fællesspisning

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
PETER PIRAT
PETER PIRAT

Tid og sted

13. jun. 2022, 17.00

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Pl. 5, 2200 København N, Danmark

Om eventet

Stenbroens Barokdage byder velkommen til årets festival med et festfyrværkeri af en åbningskoncert - og selvfølgelig er det børnenes tur først!

Stenbroens Barokdage har indgået et samarbejde med Blågårdens Bibliotek og det stjernebesatte Camerata Øresund som med barok-connaisseur Peter Spissky i spidsen vil tage os på en rejse ind i barokmusikkens verden.

Ensemblet har sammensat en fortællekoncert, hvor der spilles og fortælles historier i øjenhøjde med børn i alderen 4-7 år som får mulighed for at stifte bekendtskab med barokmusik og de særlige instrumenter der spilles på inden for denne genre af klassisk musik.

Koncerten er fyldt med livlig og medrivende barokmusik, og sammen med Peter Pirat og sørøveren Vivaldi skal vi møde mange spændende og udfordrende strabadser på vej mod det varme Costa Barocca.

Programmet er tilrettelagt så børnene er aktive deltagere hvor både store som små bliver guidet igennem barokmusikkens toner

Camerata Øresund har i flere år specialiseret sig i at præsentere barokmusik for børn og siger i denne sammenhæng: "Som passionerede barokmusikere ønsker vi at udbrede og udvikle genren og sprede musikglæde, samtidig med at vi bevarer et højt kunstnerisk niveau.

Vi synes at børn og unge har krav på kunstneriske oplevelser af høj karat, og det mener vi at kunne levere med vores børnekoncerter.

Det er en berigende udfordring at formidle barokmusik for børn og det er noget, vi ønsker at gøre til en fast bestanddel af Camerata Øresunds virke."

Efter koncerten inviterer Stenbroens Barokdage til fællesspisning.

Billetter

  • SBD - PETER PIRAT

    Inkl. fællesspisning

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page