top of page

lør. 22. jun.

|

Unitarernes Hus

Red Priest

Truly Madly Baroque! Koncert med det legendariske, engelske ensemble Red Priest.

Red Priest
Red Priest

Tid og sted

22. jun. 2024, 19.00 – 20.15

Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København, Danmark

Om eventet

Red Priest er nok det eneste tidlig musik-band, der har været sammenlignet med Rolling Stones, Jackson Pollock, the Marx Brothers, Spike Jones og Cirque du Soleil. Det sprudlende barokensemble bringer ny energi og vitalitet til den klassiske musikverden. Med deres forfriskende tilgang til barokmusik har de formået at forny og genoplive barokæraen.

Bandet blev dannet i 1997 af 4 virtuose musikere og tog navn efter den berømte, rødhårede præst, Antonio Vivaldi. Ligesom Vivaldi er Red Priest kendt for deres lidenskabelige og intense musikalske udtryk. Red Priest er ikke bange for at bryde grænser og udforske nye musikalske territorier, når de kombinerer virtuositet med energi og en legesyg tilgang til musikken. Ensemblet spiller både kendte og mindre kendte værker fra barokperioden tilføjer deres helt egen unikke twist til musikken.

Red Priest har optrådt på nogle af verdens mest prestigefyldte koncertsteder og festivaler og har udgivet flere anmelderroste album. Deres dristige og innovative tilgang til barokmusik gør dem til et absolut must-see for enhver musikelsker.

Medvirkende:

Red Priest:

Piers Adams, fløjte

Julia Bishop, violin

Angela East, cello

David Wright, cembalo

Del dette event

bottom of page