top of page
Ficta 2 foto_edited_edited.jpg

SYNG MED MUSICA FICTA!

Festivalkor: Information

MELD DIG TIL STENBROENS BAROKDAGES FESTIVALKOR

Stenbroens Barokdage tilbyder en enestående mulighed for at synge sammen med sangere fra det førende vokalensemble Musica Ficta, under dirigent Bo Holtens kyndige ledelse. Stenbroens Festivalkor mødes til tre korprøver og optræder - sammen med sangere fra Musica Ficta - til koncert lørdag d. 17. juni kl. 17, som en del af festivalen Stenbroens Barokdage.


Temaet for koncerten er “Den Engelske Madrigal”. Ensemblet siger om genren: ”Madrigalerne er små musikdramatiske scener, der ofte skildrer den ulykkelige (og endnu oftere, den meget erotiske) kærlighed. Madrigalerne var forløbere for operaen, som opstod i denne tid. Når man hører dem, er man ikke i tvivl om, hvordan madrigalernes musikalske miniaturer kunne udvikle sig ind i en fuld scenisk operaramme.” Bo Holten har selv nøje udvalgt en række af de bedste, engelske madrigaler for 5 stemmer af komponisterne Morley, Tomkins, Vautor og Wilbye, som opføres til koncerten.

Poul Emborg, til daglig korsyngemester for DR KoncertKoret og dirigent for Det Unge Vokalensemble, vil lede to indstuderings-korprøver, så noderne sikkert og trygt kommer på plads. Herefter følger en musikalsk korprøve sammen med Musica Fictas sangere, ledet af Bo Holten og projektet afsluttes med koncert.

Det forventes at du inden første korprøve selv downloader noderne og øver dig på egen hånd. Der vil være øve-lydfiler til hjælp. 

TIDSPLAN

Torsdag d. 8. juni kl. 16.30-19.30: korprøve med Poul Emborg
Tirsdag d. 13. jun kl. 16.30-19.30: korprøve med Poul Emborg
Torsdag d. 15. juni kl. 16.30-19.30: korprøve med Music Ficta og Bo Holten
Lørdag d. 17. juni kl. 17: Koncert ”Den Engelske Madrigal // SBDs Festivalkor & Musica Ficta”
Koncerten finder sted i uKirke, Litauens Plads. KBH V

TILMELDING

Pris for deltagelse i projektet: 200 kr. // 100 kr. for medlemmer og studerende.
Begrænset antal deltagere!
Link til noder og øvefiler sendes pr. mail efter tilmeldelse.
TILMELDING: send en mail til stenbroensbarokdage@gmail.com

bottom of page