top of page

søn. 16. jun.

|

Kildevæld Kulturcenter

Barok & Bold - "Stuepigens List"

Stenbroens Barokdage og kompagniet PauseOperaen byder velkommen til Barok & Bold på Kildevæld Kulturcenter, hvor vi præsenterer den lystige opera STUEPIGENS LIST, og efterfølgende viser EM-kamp på storskærm!

Barok & Bold - "Stuepigens List"
Barok & Bold - "Stuepigens List"

Tid og sted

16. jun. 2024, 16.00 – 20.00

Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 3C, 2100 København, Danmark

Om eventet

En jammerlig rigmand, en listig stuepige og en dansant og driblende hemmelig elsker: plottet i Stuepigens List følger sin helt egen absurde logik i en rullende scenografi i bogstaveligste forstand. På scenen ses to operasangere, en danser og barokorkesteret Ensemble Zimmermann, der leverer sprød og spændstig barokmusik, når det er allerbedst!

Operaen bærer den oprindelige titel ”La Serva Padrona” og er skrevet af den italienske komponist G.B. Pergolesi i 1733. PauseOperaens moderne opsætning blev oprindeligt skabt til musikforeningen Akademidts opførelse på Give Museum i 2015 og blev siden en cyklende pop-up-opera på Copenhagen Opera Festival i 2016.

Nu går vi til bolden med det originale cast!

Operaen varer en time og opføres på dansk, så alle kan følge med i de rappe replikker.

Før, under og efter operaen, holder Kildevæld Kulturcenters café åben med øl, kaffe, sodavand m.m. og herligheden rundes af med EM-kamp på storskærm!

I 2016 gav Berlingske Tidendes anmelder operaen, 5 stjerner og skrev blandt andet: ”(…) en fejring af feminin frodighed og flotte fyre. (…) Forestillingen hører til de muntreste af alle operaer. Alle kan være med”.

Holdet:

Serpina: Anna Maria Antonius Wierød

Uberto: Steffen Bruun

Vespone: Raphael Eder-Kastling

Ensemble Zimmermann, u.l.a. Lars Colding Wolf

Instruktør: Frederik Ømann

Idé og visuelt koncept: Frederik Ømann

Dansk oversættelse: Anna Wierød

Oprindelig opsætning: AkadeMidt (producent Anna Wierød) og PauseOperaen

Del dette event

bottom of page